Caribbean Pineapple

Giffard

Likör

Stommen i Giffard Caribbean Pineapple utgörs av en neutral sprit som blivit smaksatt genom infusion med solmogen ananas av högsta kvalitet från Puerto Rico och Panama. För att addera djup och ännu mer ananas spetsar man infusionen med ytterligare en, fast här gjord på kanderad ananas. Efter att blandningen av de två baserna fått gifta sig toppas hela härligheten av med en 7-årig rom försiktigt smaksatt med karibiska kryddor. Gott, Godare, Ananas!


Historien om Giffard Likörer börjar i Angers i Loiredalen i Frankrike den rekordvarma sommaren 1885. Apotekaren Emile Giffard ville skapa något svalkande till stadens folk och tankarna fastnade på pepparmynta som inte bara friskade upp och svalkade utan även var smaken i ropet vid den här tiden och Giffard Menthe Pastille var född.

Med framgången av Menthe Pastille i ryggen beslöt Emile Giffard att sadla om och hans apotek förvandlades till ett fullskaligt destilleri och likörfabrik. Än idag ligger Giffard kvar i Angers och än idag är det familjen Giffard som står bakom såväl produktion som drift. Även om utbudet av smaker och produkter har vuxit så har man ändå alltid bevarat Emile Giffards filosofi om att aldrig tulla på kvalitet och alltid söka efter de allra bästa råvarorna.


Förutom Caribbean Pineapple utgörs Giffard Premium Liqueur av nio olika smaker och ursprung: Abricot du Roussilion, Banane du Brésil, Cassis Noir de Bourgogne, Curaçao Triple Sec, Fleur de Sureau Sauvage (fläder), Ginger of the Indies, Piment d'Espellette och Vanille de Madagascar.

Produktdetaljer

Varumärke
Giffard
Artikelnummer
12086
Pris
Logga in för att se priset
Antal styck per förpackning
6
Förpackning
Flaska 700ml
GTIN
03180290075685
Alkohol
20%
Lager och Leverans info
Tillfälligt slut
Ursprung
Europa > Frankrike

Liknande artiklar

Abricot du Roussillon
Velvet Falernum
Likör
Velvet Falernum 11%

Foursquare Distillery

Fleur de Sureau Sauvage
China China Amer
Giffard Cacao Brown
Amer Picon
Giffard Lychee
Amaro Martina
Likör
Amaro Martina 38%

Antica Destilleria Quaglia

Giffard Violette
Camomilla
Likör
Camomilla 28%

Antica Destilleria Quaglia

Creme de Peche
Chinotto
Likör
Chinotto 35%

Antica Destilleria Quaglia

Creme Pamplemousse (Pink Grapefruit)
Doppio Carvi
Likör
Doppio Carvi 40%

Antica Destilleria Quaglia

Fruit de la Passion
Fernet
Likör
Fernet 40%

Antica Destilleria Quaglia